Waarom gebruik maken van PorcaCol®?

Waarom gebruik maken van PorcaCol®?

PorcaCol® zal bijdragen aan de gezondheid van achterblijvende, zwakkere biggen en een energie-boost geven om de biggen uiteindelijk zelf naar de zeug te laten gaan. PorcaCol® kan worden ingezet bij zwakke pasgeboren biggen.

 

PorcaCol® is 12-uurs biest en vrij van antilichamen tegen BVD. PorcaCol® is afkomstig van koeien en verkregen binnen 12 uur na het kalveren. PorcaCol® is behandeld tegen ziektekiemen, zoals para-TBC en BVD. PorcaCol® is biest van de hoogste kwaliteit en geeft bouwstoffen, energie en afweerstoffen aan de pasgeboren biggen.

 

Door een makkelijk verteerbare suiker krijgen biggen snel energie. Een tweede suiker aanwezig in PorcaCol® is van een complexere structuur en wordt daardoor minder snel verteerd. Deze suiker zorgt voor energie gedurende een langere periode.

 

Naast antistoffen zitten in PorcaCol® vele andere stoffen die bijdragen aan de gezondheid van de big. Enkele componenten zijn: prebiotica, die bijdragen aan de goede werking van de darmflora; groeifactoren (IGF), die zorgdragen voor een snellere groei; alle belangrijke B-vitaminen, die een specifieke bijdrage leveren aan diverse processen in het lichaam en mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium, natrium, kalium, zink, ijzer, koper, zwavel en mangaan.

 

PorcaCol® is een compleet product dat bijdraagt aan een snelle opstart in de eerste levensfase van de big.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Producten