Hoe dien je extra biest toe bij biggen?

Hoe dien je extra biest toe bij biggen?

PorcaCol® bevat échte 12-uurs biest om de weerstand van de big te verhogen én om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de darmen door de aanwezige prebiotica. De biest van PorcaCol® is afkomstig van een groot aantal koeien, waardoor het product een breed spectrum aan antistoffen tegen veel voorkomende ziekteverwekkers bevat.

 

Ook bevat PorcaCol® een tweetal suikerverbindingen, waarvan één van de suikers de big voorziet van snel beschikbare energie. De andere suiker is van een complexere structuur en wordt daardoor langzamer afgebroken en geeft op die manier energie gedurende een langere tijd.

 

Gebruik
Om PorcaCol® optimaal te gebruiken dient het te worden opgelost in handwarm water, waarbij men 1 deel PorcaCol® oplost in 3 delen water in de meegeleverde fles. Door even te schudden is het product snel opgelost. Daarna kan het drenchpistool op de fles gedraaid worden. Het mondstuk van het drenchpistool kan achter in de bek gezet worden om PorcaCol® toe te dienen. De eerste keer dient men ca. 9 ml in te geven (bijv. 3x 3 ml). Na enkele uren kan dit worden herhaald.

 

Verpakkingen
PorcaCol® wordt u aangeboden in een starterspakket maar ook de aanvullende verpakkingen in hoeveelheden van 500, 750 en 1.500 gram zijn beschikbaar. In het PorcaCol® Starterspakket vindt u een emmer gevuld met 750 gram PorcaCol® voor de behandeling van ruim 160 biggen, een doseerpistool van HSW, een doseerfles met maataanduiding, een trechter, een maatschep en een gebruiksaanwijzing. Alles wat u nodig heeft om uw biggen te voorzien van antistoffen, energie en prebiotica.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arts Food Products BV via 073 737 0129 of per e-mail via contact@artsfoodproducts.nl.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Producten